Nova funkcionalnost

27.05.2021.

HAK Rent a car odsad je dostupan putem popularne aplikacije za pametne telefone „Croatia Traffic Info-HAK“ na platformama iOS i Android, putem nove funkcionalnosti odnosno ikone vidljive na zaslonu glavnog izbornika aplikacije. Nova usluga najma vozila, koja je dostupna za članove i ostale vozače organizira se kroz novoosnovanu tvrtku-kćer HAK Rent a car d.o.o., a uključuje standardnu uslugu najma vozila kao i ponudu zamjenskih vozila.

Uslijed intuitivnosti korištenja, svi korisnici aplikacije za pametne telefone sada mogu na jednostavan i brz način rezervirati željeno vozilo. Time se omogućuje i brže reagiranje Hrvatskog autokluba u slučaju potrebe za zamjenskim vozilom uslijed intervencije pomoći na cesti.

Članovi Hrvatskog autokluba i udruženih autoklubova u HAK Rent a caru uživaju posebne članske pogodnosti – popust od 15 posto na osnovni najam vozila i sve ostale dodatne usluge povezane s najmom vozila, a potreban depozit umanjen im je za 25 posto. Usto, članovi putem aplikacije za pametne telefone imaju i mogućnost olakšane i jednostavnije autorizacije usluge HAK Rent a cara, kao i pojednostavljeno lociranje.

U HAK Rent a caru ističu zadovoljstvo ovakvim širenjem suradnje u segmentu usko povezanom s osnovnim djelatnostima Hrvatskog autokluba i prilagodbom svoje usluge potrebama članova Hrvatskog autokluba, čime je dodatno unaprjeđuju.

Prepoznatljivost usluge u okviru HAK-a dodatno je potaknuta i vizualnom jednostavnošću i prepoznatljivošću lokacija na kojima se usluga nudi.

Postojeći korisnici aplikacije „Hrvatski autoklub“ za korištenje nove pogodnosti trebaju osvježiti aplikaciju na trgovinama App Store ili Google Play.

Novoosnovana tvrtka-kćer Hrvatskog autokluba HAK Rent a car d.o.o. prvu uslugu korisicima realizirala je koncem ožujka.

Više informacija o novoj usluzi HAK Rent a car dostupno je ovdje: https://revijahak.hr/2021/05/14/nova-funkcionalnost-hak-rent-a-car-uslugu-mozete-koristiti-putem-aplikacije-za-pametne-telefone/

HAK Rent a car - Brzo i pouzdano

Kod nas možete očekivati brzu uslugu, konstantnu podršku te ljubazno i pouzdano osoblje!

Tu smo za Vas kako bi ostvarili Vaše želje i potrebe i kako bi Vaš dan učinili posebnim!

Kontaktirajte nas

Započni svoju avanturu uz HAK rent a car:

Uz HAK Rent a car uvijek se postiže apsolutna kvaliteta, usluga, sigurnost i podrška.

U suradnji s nama svako Vaše putovanje biti će prava avantura.

Svaki segment naše ponude stvoren je kako bi Vama olakšali svakodnevnicu i pretvorili sve nedaće u zabavu, opuštenost i avanturu života.

 

Naše prednosti su:

 

       1) Izrazito jednostavan proces rezervacije

2) Sedam poslovnica diljem Hrvatske

  3) Fleksibilne usluge po mjeri korisnika

        4) Apsolutna kvaliteta i higijenski standardi